Werkplek aangeboden voor creatieve ondernemers


Locatie: Metsellokaal De Oude Ambachtsschool (DOAS) in Zwolle. Prijs: € 225,- p.m.

 

Vanaf januari betrek ik het karakteristieke metsellokaal bij DOAS in Zwolle. Het lokaal richt ik voor een deel in als werkplaats voor met name mijn zeefdruk- en grafische workshops. Daarnaast is een afgeschermd deel van de ruimte studio/kantoorruimte. In deze ruimte is nog plek voor twee andere ondernemers.

Ik ben daarvoor op zoek naar andere creatieve ondernemers. Dus ben jij een webbouwer, schrijver, editor, illustrator, communicatie- of marketingspecialist, filmmaker, beeldbewerker of ondernemerscoach en op zoek naar een creatieve werkplek waar je aanspraak hebt? Dan is dit je uitgelezen kans.

De kantoorruimte is 20 vierkante meter met hoge ramen en heeft daardoor veel lichtinval. Je deelt de ruimte met mij en nog een grafisch ontwerper. Daarnaast kun je gebruik maken van de werkplaats, bijvoorbeeld wanneer je zelf een workshop wilt geven.

De huur bedraagt slechts €225,- per werkplek per maand exclusief btw. Dit bedrag is inclusief servicekosten, gas/water/licht en internet! Deze werkplek is per 1 februari beschikbaar.

Interesse of vragen? Bel of mail mij!
Nanda Jansen of Lorkeers

nanda@hetgrafischambacht.nl
t. 0625320206